Mercedesszel gazdagodott a szerencsés nyertes

A Prima Primissima Közönségdíjasára szavazók között egy magyar gyártmányú, Mercedes-Benz B-osztályú gépkocsit sorsoltak ki. A szerencsés nyertes, Lajkó Benedek december 17-én, ünnepélyes keretek között vehette át a nyereményautót.

A Művészetek Palotájában megrendezett Prima Primissima gálaesten nem csak az egyes kategóriák és a Közönségdíj győztesét hozták nyilvánosságra, de egyúttal a szavazók közül az előző napon, közjegyző jelenlétében kisorsolt nyertes nevét is. Lajkó Benedek december 17-én, ünnepélyes keretek között vehette át a magyar gyártmányú Mercedes-Benz B-osztályú autót, melyet ezúttal is a Pappas Autó Magyarország és a Mercedes-Benz Hungária ajánlott fel a szerencsés nyertes javára. A nyereményautót Honti Hanna, a Prima Primissima Alapítvány ügyvivője, Jász Iván, a Pappas Autó Magyarország értékesítési vezetője és Pataki Gergely, a Mercedes-Benz Hungária marketing menedzsere adták át.

A B-osztály a Mercedes-Benz egyik sikermodellje, bevezetése óta világszerte több mint 380 ezer példányban talált gazdára, idei modellfrissítésekor pedig kívül belül megújult. Ahogy minden új Mercedes-Benz személygépkocsihoz, a most átadott nyereményautóhoz is jár egy különleges – a Zsámbéki Driving Camp által szervezett – Vezetéstechnikai Tréning, valamint az Intergrált Szerviz Csomag. Utóbbi keretében 4 év vagy 120 ezer km garancia jár, a karbantartás időtartamon és futásteljesítményen belül pedig valamennyi – a gyártó által előírt – karbantartási munkát díjtalan végzi el minden magyarországi, a Mercedes-Benz által felhatalmazott szervizpartner.