Átadták a Prima Primissima alapítvány 2010. évi autónyereményét

Ünnepélyes gépkocsi-átadási esemény keretében vehette át a Prima Primissima Alapítvány 2010. évi autósorsolásának díját a szerencsés nyertes: a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft. felajánlásával, a közönségdíjra szavazók között egy Mercedes-Benz A-osztályú személygépkocsit sorsoltak ki a szervezők.

Ünnepélyes gépkocsi-átadási esemény keretében vehette át a Prima Primissima Alapítvány 2010. évi autósorsolásának díját a szerencsés nyertes: a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft. felajánlásával, a közönségdíjra szavazók között egy Mercedes-Benz A-osztályú személygépkocsit sorsoltak ki a szervezők.

Az autót Dr. Takács Ildikó, a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának tagja, Dr. Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának titkára, valamint Jász Iván, a Pappas Auto Magyarország Kft. Mercedes-Benz személygépkocsi értékesítési vezetője adta át.

2010. december 22-én délelőtt 11 órakor a Pappas Auto Magyarország Kft. XI. kerületi központjában vehette át vadonatúj Mercedesét a sorsolás szerencsés nyertese, egy 34 éves budapesti fiatalember. A sorsolás 2010. december 1.-én közjegyző jelenlétében történt. A Művészetek Palotájában 2010. december 3-án a Prima Primissima Gálaesten, a nyertes a szimbolikus kulcsot vehette át. A mai napon a nyertes ténylegesen megkapta a fehér, 3 ajtós Mercedes-Benz A-osztályú személygépkocsit, s kigördült vele az átadó szalonból.

A nyereményt a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft. ajánlotta fel: az autó azok között került kisorsolásra, akik a 2010-es Prima Primissima Díj Közönségdíj szavazásában részt vettek és 2010. november 29-ig a 30 Prima-díjazott közül valakire szavaztak. A szavazatokat telefonon, SMS-ben, interneten lehetett elküldeni, illetve szavazólapot lehetett bedobni a WestEnd City Centerben, a Pólus Centerben, valamint a Művészetek Palotájában elhelyezett szavazódobozokba. Az Alapítvány a 2011-es évre is tervez egy hasonló értékű felajánlást.

Az öt éve tartó sikeres együttműködés után a Pappas Auto Magyarország Kft. a 2010-es évben is teljes mellszélességgel kötelezte el magát a Prima Primissima támogatása mellett. Magyarországon tevékenykedő vállalatként a társadalmi felelősségvállalást, ezen belül is mind a sport, mind a kultúra támogatását kiemelt feladatunkként kezelik.

A legjobbak legjobbjainak támogatása Magyarországon összecseng a Pappas Auto jelmondatával is: „Klasszisokkal vezet.” A kiemelkedő teljesítmények és az azokat életre hívó személyiségek elismerése nem csupán egy díj: az értékteremtés, a magyar tehetségek világszerte történő elismerésének támogatása fontos törekvés kell legyen minden, Magyarországon aktív vállalat számára. A Pappas Auto minden olyan rendezvényt, eseményt szívügyének tekint, amely Magyarország és az itt élő emberek javát, kulturális fejlődését, illetve az értékteremtést szolgálja.

A Prima Primissima olyan kategóriákban nyújtja át a legjobbak közül is a legjobbaknak járó díjakat, amelyek kiemelkedő jelentőségűek a társadalom számára. Ennek a nemes eszmének a fényét emeli a Pappas Auto egy Mercedes-Benz A-osztályú autóval, amelyet a Közönségdíjra szavazók között sorsoltak ki.

Nem véletlen, hogy választásuk éppen erre a modellre esett: az A-osztály azt a kategóriát képviseli, mely hamarosan a Kecskeméten a Daimler AG részéről felépítésre kerülő autógyárban kerül szalagra , várhatóan 2012-től. A legkisebb, mégis ideális családi autóként is már bizonyított A osztály esetében is, mint minden Mercedes-Benz modellnél kiemelt hangsúlyt kap a biztonság, valamint a legújabb technikai innovációk alkalmazása.

Az A-osztály idén modellfrissített modelljének felajánlásával a Pappas Autó Magyarország Kft. szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy – még a jelenlegi válságos helyzetben is – érdemes kitartóan küzdeni, dolgozni egy vágyott cél eléréséért.