Átadták a Prima Primissima Alapítvány 2008. évi autónyereményét

Ünnepélyes gépkocsi-átadási esemény keretében vehette át a Prima Primissima Alapítvány 2008. évi autósorsolásának díját a szerencsés nyertes: a Pappas Auto Magyarország Kft. felajánlásával, a közönségdíjra szavazók között egy Mercedes-Benz A-osztályú személygépkocsit sorsoltak ki a szervezők.

Az autót Dr. Takács Ildikó és Dr. Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának tagjai, valamint Jász Iván, a Pappas Auto Magyarország Kft. Mercedes-Benz személygépkocsi értékesítési vezetője adta át.

2009. január 28-án délelőtt 11 órakor a Pappas Auto Magyarország Kft. XI. kerületi központjában vehette át vadonatúj Mercedesét a sorsolás szerencsés nyertese, egy 26 éves orosházi fiatalember. A sorsolás 2008. december 2.-án közjegyző jelenlétében történt. A Művészetek Palotájában 2008. december 5.-én a Prima Primissima Gálaesten, a nyertes a szimbolikus kulcsot vehette át. A mai napon a nyertes ténylegesen megkapta a kiválasztott fekete színű, 3 ajtós Mercedes-Benz A-osztályú személygépkocsit, s kigördült vele az átadó szalonból.

A nyereményt a Pappas Auto Magyarország Kft. ajánlotta fel: az autó azok között került kisorsolásra, akik a 2008-as Prima Primissima Díj Közönségdíjasára telefonon, SMS-ben és interneten, illetve a WestEnd City Centerben és a Művészetek Palotájáben elhelyezett szavazódobozban szavaztak. Az Alapítvány a 2009-es évre is tervez egy hasonló értékű felajánlást.

A három éve tartó sikeres együttműködés után a Pappas Auto Magyarország Kft. a 2008-as évben is teljes mellszélességgel kötelezte el magát a Prima Primissima támogatása mellett. Magyarországon tevékenykedő vállalatként a társadalmi felelősségvállalást, ezen belül is mind a sport, mind a kultúra támogatását kiemelt feladatunkként kezelik.

A legjobbak legjobbjainak támogatása Magyarországon összecseng a Pappas Auto jelmondatával is: „Klasszisokkal vezet.” A kiemelkedő teljesítmények és az azokat életre hívó személyiségek elismerése nem csupán egy díj: az értékteremtés, a magyar tehetségek világszerte történő elismerésének támogatása fontos törekvés kell legyen minden, Magyarországon aktív vállalat számára. A Pappas Auto minden olyan rendezvényt, eseményt szívügyének tekint, amely Magyarország és az itt élő emberek javát, kulturális fejlődését, illetve az értékteremtést szolgálja.

A Prima Primissima olyan kategóriákban nyújtja át a legjobbak közül is a legjobbaknak járó díjakat, amelyek kiemelkedő jelentőségűek a társadalom számára. Ennek a nemes eszmének a fényét emeli a Pappas Auto egy Mercedes-Benz A-osztállyal, amelyet szavazó néző között sorsoltak ki.

Nem véletlen, hogy választásunk éppen erre a modellre esett: az A-osztály azt a kategóriát képviseli, mely hamarosan a Kecskeméten a Daimler AG részéről felépítésre kerülő autógyárban kerül szalagra, várhatóan 2012-től. A legkisebb, mégis ideális családi autóként is már bizonyított A osztály esetében is, mint minden Mercedes-Benz modellnél kiemelt hangsúlyt kap a biztonság, valamint a legújabb technikai innovációk alkalmazása. Az A-osztály idén modellfrissített modelljének felajánlásával a Pappas Autó Magyarország Kft. szeretné felhívni az emberek figyelmét arra, hogy – még a jelenlegi válságos helyzetben is – érdemes kitartóan küzdeni, dolgozni egy vágyott cél eléréséért.