Átadták a 2011-es Prima Primissima közönségszavazói között kisorsolt nyereményautót

Ünnepélyes gépkocsi átadási esemény keretében vehette át a Prima Primissima Alapítvány 2011. évi autósorsolásának díját, több mint 622 ezer szavazó közül a szerencsés nyertes.

A  Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft. felajánlásával, a közönségdíjra szavazók között egy Mercedes-Benz B-osztály személygépkocsit sorsoltak ki a szervezők.

Az autót Dr. Takács Ildikó, a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának tagja, Dr. Lovassy Tamás a Kuratórium főtitkára, valamint Nagy István, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója és Jász Iván a Pappas Auto Magyarország Kft. Mercedes-Benz személygépkocsi értékesítési vezetője adta át.

Délelőtt 11 órakor a Pappas Auto Magyarország Kft. XI. kerületi központjában vehette át vadonatúj Mercedesét a sorsolás szerencsés nyertese, egy pécsi nyugalmazott baptista lelkész.

A Művészetek Palotájában 2011. december 2-án a Prima Primissima Gálaesten, a nyertes a szimbolikus kulcsot vehette át. A mai napon a nyertes ténylegesen megkapta a fehér színű, 5 ajtós Mercedes-Benz B-osztály személygépkocsit, s kigördült vele az átadó szalonból.

A nyereményt a Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Pappas Auto Magyarország Kft. ajánlotta fel: az autó azok között került kisorsolásra, akik a 2011-es Prima Primissima Díj Közönségdíj szavazásában részt vettek és 2011. november 28-ig a 30 Prima-díjazott közül valakire szavaztak. A szavazatokat telefonon, SMS-ben és interneten lehetett elküldeni.

Az Alapítvány a 2012-es évre is tervez egy hasonló értékű felajánlást.

A hat éve tartó sikeres együttműködés után a Pappas Auto Magyarország Kft. a 2011-es évben is elkötelezte magát a Prima Primissima támogatása mellett. Magyarországon tevékenykedő vállalatként a társadalmi felelősségvállalást, ezen belül is mind a sport, mind a kultúra támogatását kiemelt feladatukként kezelik.
A legjobbak legjobbjainak támogatása Magyarországon összecseng a Pappas Auto jelmondatával is: „Klasszisokkal vezet.” A kiemelkedő teljesítmények és az azokat életre hívó személyiségek elismerése nem csupán egy díj: az értékteremtés, a magyar tehetségek világszerte történő elismerésének támogatása fontos törekvés kell legyen minden, Magyarországon aktív vállalat számára. A Pappas Auto minden olyan rendezvényt, eseményt szívügyének tekint, amely Magyarország és az itt élő emberek javát, kulturális fejlődését, illetve az értékteremtést szolgálja.

A Prima Primissima olyan kategóriákban nyújtja át a legjobbak közül is a legjobbaknak járó díjakat, amelyek kiemelkedő jelentőségűek a társadalom számára. Ennek a nemes eszmének a fényét emeli a Pappas Auto egy Mercedes-Benz B-osztály autóval, amelyet a Közönségdíjra szavazók között sorsoltak ki.
Nem véletlen, hogy választásuk éppen erre a modellre esett: a B-osztály azt a kategóriát képviseli, mely hamarosan a Kecskeméten a Daimler AG részéről felépítésre kerülő autógyárban kerül szalagra, várhatóan 2012-től. Az ideális családi autóként már bizonyított B-osztály esetében is, mint minden Mercedes-Benz modellnél kiemelt hangsúlyt kap a biztonság, valamint a legújabb technikai innovációk alkalmazása.