Átadták a 2010. évi Junior Prima díjazottak között kisorsolt személyautót

Ünnepélyes gépkocsi-átadási esemény keretében vehette át a 2010. évi Junior Prima Díjazott ifjú tehetségek között kisorsolt személygépkocsit a szerencsés nyertes: a Hyundai Holding Hungary Kft. és a Gablini autószalonok felajánlásával, a 2010.évi Junior Prima Díjazott fiatal szakemberek között egy Hyundai i20 személygépkocsit sorsolt ki a Prima Primissima Alapítvány.

Idén először támogatta a Gablini autószalonok a Junior Príma Díjat, a fiatal tehetségek felkarolása azonban már régóta alapvető fontosságú feladat a cégcsoportnál. 23 éves fennállásuk alatt mindig kiemelt figyelmet fordítottak a fiatal szakemberek foglalkoztatására, mentorálására, hiszen ők jelentik a folytonosságot, az új igényekhez való alkalmazkodást és a jövő sikereinek zálogát.

2011. január 18-án délelőtt 11 órakor a Hyundai Gablini XV.kerületi Városkapu utcai szalonjában vehette át vadonatúj Hyundai i20 típusú autóját a sorsolás szerencsés nyertese, dr. Kirilly Eszter, a Junior Prima Díj Tudomány kategóriájának egyik 2010-es díjazottja.

Dr. Kirilly Eszter fiatal kora ellenére számos kutatási eredményt, tudományos publikációt, és szakmai elismerést tudhat magáénak. Szakterülete a köznyelvben ismert partidrogok, ezen belül az ecstasy hatásának vizsgálata.

Az autót Dr. Takács Ildikó, a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának tagja, Dr. Lovassy Tamás, a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriumának titkára, valamint valamint Gablini Gábor, a Gablini Autószalonok tulajdonosa, és Markó Zoltán, a Hyundai Holding Hungary Kft. ügyvezető igazgatója adta át.

A sorsolás 2010. december 1.-én közjegyző jelenlétében történt. A Művészetek Palotájában 2010. december 3-án a Prima Primissima Gálaesten, a nyertes a szimbolikus kulcsot vehette át. A mai napon a nyertes ténylegesen megkapta a Hyundai i20 típusú személygépkocsit, s kigördült vele az átadó szalonból.

„Társadalmunk minden egyes tagjának kötelessége, tehetségéhez és lehetőségéhez mérten, művészeti és kulturális örökségünk ápolása, megőrzése, amelyre támaszkodva példát mutathatunk a jövő generációinak. Természetesen, a múlt kulturális értékeinek megőrzése önmagában még nem elegendő a társadalom fejlődéséhez. Kiemelten fontosnak tartom támogatni a tehetséges fiatal művészeket, sportolókat, szakembereket, hogy gazdagítsák jövőnket és unokáink örökségét. Számomra a Junior Príma Díj ezeknek az értékeknek a megőrzését, elismerését jelenti, egy olyan szervezett és tisztán átlátható mecenatúrába öltöztetve, amely érdemes arra, hogy minél több támogatóra leljen” – mondta el Gablini Gábor, a Gablini autószalonok tulajdonosa az ünnepélyes átadáson. „Örömömre szolgál, hogy a Gablini cégcsoport a Junior Prima Primissima díj támogatása mellé állt, és hogy ebben a Hyundai Holding Hungary Kft. a segítségére lehetett.”

A nyereményautó, amelyet idén a Junior Prima Primissima díjazottai között sorsolt ki az Alapítvány, olyan valakihez kerül, akinek a szakterülete különösen fontos gyermekeink, és a további generációk életében. Mivel magam is két tinédzser korú gyermek édesapja vagyok, nagyon fontosnak tartom, hogy minél többet tudjunk erről a témakörről. Abban, hogy Dr. Kirilly Eszter kutatásai nagyban hozzájárulnak majd ahhoz, hogy még több egészséges, tehetséges gyermek nőhessen fel, biztos vagyok, és őszintén remélem, hogy mindennapjaiban segítségére lesz a Hyundai i20. Gratulálok, és további szakmai sikereket kívánok!” mondta el az átadás alkalmával Markó Zoltán, a Hyundai Holding Hungary Kft. ügyvezető igazgatója.